Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasni let

Krokodil izazvao paniku i pad zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manji zrakoplov srušio se nad Kongom nakon što je jednom putniku iz torbe iskočio krokodil i preplašio prisutne, poginulo je 20 ljudi.

Nesreća se dogodila krajem kolovoza na letu iz Kinshase prema Bandunduu. Istražiteljima nije bilo jasno kako se zrakoplov mogao srušiti bez vidljivog mehaničkog kvara sve dok jedan jedini preživjeli nije otkrio pravu istinu, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Slučaj Hrvata u Zambiji, ilustracija - 2 Šire se pogrešne informacije Agoniji uhićenih Hrvata ne nazire se kraj, stručnjak poručuje: ''Bilo bi dobro da se to što prije presiječe, možda odlaskom našeg ministra u Zambiju" Hrvati u Zambiji Oglasio se MVEP Grlić Radman šalje službenu notu zbog tvrdnji o uhićenim Hrvatima: ''Navodi državnog tajnika Zambije su netočni''

>> VIDEO: Dezorijentirani krokodil sklonište potražio u policijskoj postaji

>> Zrakoplov naletio na krdo jelena!

Naime, u zrakoplovu je jedan muškarac pokušao prokrijumčariti krokodila u običnoj sportskoj torbi. Reptil se usred leta oslobodio zbog čega je u avionu između putnika došlo do panike i pomutnje. Svi su, zajedno s stjuardesama pojurili prema kokpitu zbog čega je zrakoplov češke proizvodnje ostao bez ravnoteže i srušio se.

I to na obiteljsku kuću čiji stanari, srećom, nisu u to vrijeme bili u njoj.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene