Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznene prijave

Proširila se snimka: Maloljetnici zlostavljali autističnog mladića jer ne navija za Dinamo, pronašla ih policija

Fizičko zlostavljanje - Ilustracija
Fizičko zlostavljanje - Ilustracija Foto: Getty Images
Protiv dvojice maloljetnika koji su u Koprivnici zlostavljali 20-godišnjeg mladića s autizmom podnesena je kaznena prijava za nasilničko ponašanje.

Internetom se proširila snimka u kojoj dvojica maloljetnika u Koprivnici zlostavljaju i šamaraju mladića dok treća osoba snima cijeli događaj. Sukob je navodno potaknut nogometnim rivalstvom.

Kako se može vidjeti na snimci koju je dobila ePodravina, u pozadini se čuje kako dvojac tjera mladića da uzvikuje "Dinamo" te da na svojim društvenim mrežama deklarira svoju ljubav prema zagrebačkom klubu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar

Pročitajte i ovo Uhićenja zbog napada u Vukovaru Užas u Vukovaru BBB-ovci se oglasili prvi put od premlaćivanja maloljetnika: "Zbog sustavnog demoniziranja dužni smo nešto reći..."

O događaju koji se dogodio na Badnjak prošle godine sada se oglasila i policija.

“Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica su nastavno na zaprimljenu informaciju i medijski napis proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika s koprivničkog područja. Sumnja se da su 24. prosinca 2023. godine na području grada Koprivnice na štetu 20-godišnjaka počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje", stoji u objavi PU Koprivničko-križevačke.

Policija je navela da 20-godišnjak nije zadobio ozlijede. Protiv dvojice maloljetnika bit će podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu, a o cijelom slučaju obavijestit će i zavod za socijalni rad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene