Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretni trojac

Živi s gay suprugom i njegovim ljubavnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 17 godina bračnog života Ewald(60) otkrio svojoj supruzi Erika(53) da je gay. Te da želi da njegov ljubavnik živi s njima u njihovoj kući.

Zvuči apsurdno? Erika (53) dijeli kuću sa suprugom Ewald (60), njegovim sinom Elmarom (20) iz prvog braka i Edwardovim partnerom Gotthard (60).

Pročitajte i ovo Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Erika i Ewald upoznali su se preko oglasa. 'Po prvi put sam imao osjećaj da me zanimaju žene.', izjavio je Ewald. Vjenčali su se, sagradili sebi kuću i spavali zajedno na početku, ali seks je s vremenom postao rijetkost.

>> Homofob odlučio biti gay na godinu dana!

Godinama je Ewald patio od depresije. Nastojao je prikriti da ga privlače muškarci- jer je želio živjeti normalno i imati sretnu obitelj. No, njegov prvi brak nije uspio upravo zbog drugog muškarca. Sve je to priznao Eriki prije četiri godine kada joj je otkrio svoju spolnu orijentaciju.

Za vrijeme večere Edwald je rekao Eriki: 'Draga ja sam gay i zaljubljen sam u drugog muškarca. Ali ne želim te napustit, želim da svi zajedno živimo u istoj kući.'

'U tom trenutku bila sam šokirana, ali s vremenom to mi je postalo olakšanje, jer sam vidjela da ga to užasno muči.', tvrdi Erika.

>> Treba li istospolnim parovima dati veću pravnu sigurnost?

Danas Ewald spava s Gotthardom. Iako voli Gottharda, Erika smatra da i nju voli, bar platonski. Svaki član ove neobične obitelji ima svoj prostor - kuhinju, kupaonicu i dnevni boravak svi dijele. U večernjim satima često jedu zajedno, gledaju TV ili sviraju klavir. Erika i Ewald dijele ljubav prema klasičnoj glazbi.

Erika je prihvatila ovaj način života, jer kako tvrdi: 'Ne želim izgubiti Ewalda. On je tako pouzdan i pažljiv. Radije bi prihvatila njegovog partnera u svojoj obitelji nego živjela bez njega.'
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene