Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snage sigurnosti pucale u zrak

Žestoki sukob u Jemenu: Petorica ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet osoba ozlijeđeno je u Sani u žestokim sukobima prosvjednika i pristaša vlasti u Jemenu.

Prosvjednike, većinom studente, njih otprilike 2000, napali su na izlazu iz kampusa pristaše provladinog Općeg narodnog kongresa, naoružani kamenjem i palicama. Pet prosvjednika je ozlijeđeno. Snage sigurnosti pucale su zrak u pokušaju razdvajanja dviju strana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SIGURNOST NESTALA U TRENU Reakcije diljem svijeta na jučerašnji kaos u američkom Kongresu: ''Rasprsnuli su se mjehurići demokracije i slobode'' Dvadeset godina vlasti Vladimira Putina - 5 Dvadeset godina na vlasti Putinu je imidž uvijek bio najvažniji, a pandemija koronavirusa nanijela mu je dosad najveći udarac

>> Jemen: Smrtno stradao prosvjednik

Sukobi s pristašama predsjednika Alija Abdalaha Saleha, na vlasti od 1978., odvijaju se peti dan za redom u Sani, gdje studenti i pobornici civilnog društva prosvjeduju svakodnevno zahtijevajući pad režima. Predsjednik Ali Abdulah Saleh, saveznik SAD-a u borbi protiv Al-Kaide, koji je na vlasti 32 godine, rekao je da su nemiri izazvani stranom urotom kojom se želi izazvati kaos u arapskim državama. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene