Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj bilo spasa

Horor u parku: Ženu pregazila kosilica dok je ležala u travi, obitelj šokirana onime što su napravili djelatnici parka nakon nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženu koja je spavala u kalifornijskom parku pregazila je kosilica za travu.

Dvadesetsedmogodišnja Christine Chavez umrla je nakon što ju je pregazila kosilica dok je ležala u visokoj travi u kalifornijskom parku Beard Brook Park u Modestu oko podneva kada je zaposlenik John Deere stražnjom kosilicom pokosio područje na kojem je ležala nesretna žena.

Radnik koji je upravljao kosilicom uočio je Christine tek nakon što ju je pregazio. Njezin otac Christopher Chavez rekao je da je na mjestu nesreće mogao vidjeti dijelove njezina tijela.

Pročitajte i ovo Misteriozni objekt na plaži što je to, pobogu? VIDEO Na plaži pronađen misteriozni metalni cilindar, nitko ne zna o čemu se radi: "Ne približavajte se, tretiramo ga kao opasan!"

Radnik je rekao da nije vidio usnulu ženu sve dok nije primijetio tijelo u travi kroz koju je već prošao, rekla je policija Modesta. Zaposlenik je odmah nazvao hitnu, no Chavez je proglašena mrtvom na mjestu događaja.

Članovi obitelji rekli su da je njihovu tugu pojačalo ono što su nazvali nepoštovanjem nesretno poginule žene te tvrde da su se djelatnici parka ponijeli tako jer je bila beskućnica: "Ostavili su velike komade nje posvuda, samo prekrivene travom", rekla je žrtvina sestra Rosalinda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud provodi istragu Strava u Ukrajini: Lukašenko umiješan u ratni zločin otmice tisuća djece? "Bit će prebačeni na bojišnicu kao topovsko meso"

Pročitajte i ovo Ilustracija Bez ikakve kazne "Neće oklijevati ni sekunde": Bivši ruski agent otkrio na što su spremni vagnerovci ako im Prigožin to naredi

"Tamo je bilo mnogo njezinih ostataka. Bilo je užasno", rekao je otac.

Kompanija koja je vlasnik parka E&J Gallo Winery izdala je službeno priopćenje povodom smrti nesretne žene, piše NY Post.

"Dogodila se nesreća u kojoj izvođač radova nije uočio žrtvu jer ona nije bila vidljiva jer je ležala u visokoj travi. Čim je shvatio šta se dogodilo, izvođač radova pozvao je policiju, koja je, nažalost, mogla samo konstatirati smrt", piše u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene