Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednji pripadnik klana koji je bio u bijegu

Zemunski klan: U Španjolskoj uhićen i Vlada Budala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Milisavljević zvani Vlada Budala, zadnji odbjegli pripadnik Zemunskog klana, Siniša Petrić zvani Zenica i Vladimir Mijanović zvani Zuba trojica su državljana Srbije koji su sinoć u Španjolskoj uhićeni s Lukom Bojovićem.

Milisavljević, Petrić i Mijanović su uhićeni u Valenciji, gdje im je određen pritvor, piše Blic. Španjolska policija trenutno radi na utvrđivanju identiteta uhićenih.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Milisavljević je zajedno sa Sretkom Kalinićem i Milošom Simovićem obuhvaćen optužnicom protiv Luke Bojovića, koji je sinoć također uhićen u Španjolskoj.Bojovića se tereti za organizaciju ubojstva Jeftovića Jorge 2004. i pokušaj ubojstva Draškovića i Zorana Nedovića Šoka. Tada su poginuli njihovi tjelohranitelji.

Sretko Kalinić prije nekoliko dana zajedno sa Željkom Milovanovićem pokušao je pobjeći iz zatvora u Beogradu, a sumnja se da je pokušaj bijega organizirao Joca Amsterdam.

>> Snimka bijega Milovanovića i 'Zveri' iz beogradskog zatvora!

Bojoviću se svaki trag izgubio nakon uhićenja dvojice pripadnika zemunskog klana, Sretka Kalinića i Miloša Simovića, u lipnju 2010. 

Milisavljević, koji je slovio za jednog od najbližih suradnika ubijenog vođe "zemunskog klana" Dušana Spasojevića Šiptara, zbog zločinačke organizacije u Srbiji je u odsutnosti osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora. Zbog sudjelovanja u ubojstvu premijera Zorana Đinđića na 35 godina zatvora.Siniša Petrić je, prema pisanju beogradskih medija, glavni egzekutor klana Luke Bojovića.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene