Obavijesti Video Pretražite Navigacija
grabar-kitarović demantirala

Željko Komšić sazvao hitan sastanak s hrvatskim veleposlanikom u BiH

Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) - 2
Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) - 2 Afp
Aktualno Galerija +0 Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) - 2 Galerija 1/1 >>
Željko Komšić, hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, pozvao je veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Ivana Sabolića na hitan sastanak. Poziv je uslijedio nakon napisa izraelskog Jerusalem Posta, koji tvrdi da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla da je BiH nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog Islama.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić pozvao je Ivana Sabolića, hrvatskog veleposlanika u Bosni i Hercegovini, na hitan sastanak, javlja Avaz. Na sastanku će Komšić sa Sabolićem razgovarati o navodnoj izjavi predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u Izraelu da je BiH nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog Islama.

Pročitajte i ovo Projekili ispaljeni na Izrael Odgovor na ofenzivu Nema kraja borbama na Bliskom istoku: Raketom iz Gaze pogođena zgrada u izraelskom gradu Slika nije dostupna Uputio odgovor Komšić veleposlanicu Izraela nazvao izmanipuliranom budalom

O spornim napisima izraelskog Jerusalem Posta oglasila i Predsjednica odbacivši tvrdnje tog medija. ''Uopće ne znam kako je došlo od te izjave jer nisam razgovala niti s jednim novinarom niti davala izjave'', rekla je Predsjednica. 

Komentirala je i žestoke reakcije iz BiH. ''To su komentari na komentare jedne novinarke koja je to napisala. Ponavljam, to nisam rekla. Reakcije koje uspoređuju Hrvatsku s fašizmom u potpunosti odbacujem. To je totalni nonsens'', kazala je Kolinda Grabar-Kitarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene