Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak je lagala

'Željela sam svih 56 zvjezdica na licu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kimberly Vlaminck, tinejdžerica koja je tvrdila da joj je 56 zvjezdica na lice istetovirano dok je spavala, priznala je kako je sve izmislila te kako je bila budna cijelo vrijeme.

Kimberly Vlaminck, koja je rekla da je zaspala nakon što je tražila da joj se na lice tetoviraju samo tri zvjezdice, lagala je jer je, kako kaže, njezin otac je bio ‘bijesan’. Neko je vrijeme i policiji i medijima govorila da je zaspala kada je počelo tetoviranje, a kada se probudila shvatila je kako joj je lice puno tetovaža koje nije željela.

Pročitajte i ovo Belgijanci traže prekid vatre između Izraela i Palestine Izrael obećao istragu Bombardirana belgijska agencija u Gazi: "Napadom na civilnu infrastrukturu prekršeno je međunarodno humanitarno pravo" Tetovaže i vojska - 5 Prestaje biti tabu Pravila u vojsci koja su godinama sprječavala napredovanja sada se mijenjaju: Vojnici podržavaju prijedlog novog ministra obrane

Belgijska tinejdžerka okrivila je majstora za tetovaže da nije razumio ono što mu je rekla jer je s njim razgovarala na engleskom i francuskom jeziku, a on je govorio na flamanskom te je prijetila da će podići tužbu protiv njega. Daily Telegraph piše kako je sada 18-godišnjakinja priznala da nije zaspala i da je zapravo željela sve zvjezdice koje su joj istetovirane na licu.

>> Istetovirao 18-godišnjakinji 56 zvjezdica na lice

Za Nizozemsku je televiziju rekla kako je bila potpuno svjesna svega što je radio majstor za tetovaže. ‘Tražila sam 56 zvjezdica i obožavam ih. Ali kada ih je vidio moj otac, bio je bijesan. Tako da sam rekla da sam zaspala i da je majstor pogriješio’, rekla je tinejdžerka.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene