Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaspala tijekom tetovaže

Istetovirao 18-godišnjakinji 56 zvjezdica na lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa 56 istetoviranih zvjezdica na licu, kako kaže, ne svojom voljom, završila je 18-godišnja Belgijka Kimberly Vlaeminck koja je zaspala tijekom tetoviranja kod Rouslana Tounamiantza.

'Htjela sam samo nekoliko zvjezdica, a dobila sam ih 56', rekla je shrvana tinejdžerka. Kaže da je zaspala, a osoba koja ju je tetovirala, lice joj je obogatila s mnogo više zvjezdica nego je ona tražila. ‘Zatvorila sam oči, nisam osjećala bol, ubrzo sam zaspala, a probudila me bol na nosu. Tada sam vidjela da na licu imam 56 zvjezdica', ispričala je Kimberly iz grada Kortik, 90 km udaljenog od Brussela, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja Slika nije dostupna Sam se predao policiji Rijeka: Nožem djevojci izrezao lice

Odlučila je podići tužbu protiv muškarca koji ju je tetovirao. Slučaj je zabilježila i policija kao napad i uznemiravanje. Rouslana Tounamiantza pak tvrdi kako je ona pristala na silne tetovaže na licu. 'Dok sam je tetovirao cijelo se vrijeme gledala u ogledalo, a to ne kažem samo ja. Imam i jednog svjedoka koji je sve to vidio', rekao je Rouslan te dodao kako je do problema došlo kada je njezin otac vidio koliko tetovaža ima na licu. 'Tada je došao njezin otac i postalo je gadno, ali cijelo vrijeme prije toga radila je ono što želi', rekao je Rouslan.

Kimberly tvrdi da je sada shrvana te da je izgubila svaku želju da se uljepšava. 'Prije sam se šminkala ispred zrcala, ali sada više uopće ne stavljam šminku na lice. Više se ne usuđujem pogledati u zrcalo', kaže djevojka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene