Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buntovnik iz Koreje

VIDEO Zebra pobjegla i satima jurila gradom: "Jednom se pokušao potući s klokanom"

Mužjak zebre pobjegao je u četvrtak u glavnom gradu Južne Koreje. Satima je jurio prometnim cestama prije nego što je uspavan i vraćen u zoološki vrt.

Mužjak zebre pobjegao je u četvrtak u glavnom gradu Južne Koreje. Satima je kaskao prometnim cestama i zabačenim uličicama prije nego što je uspavan i vraćen u zoološki vrt.

Videozapisi na društvenim mrežama prikazuju trogodišnjeg Seroa kako galopira kroz četvrti Gwangjin u Seulu usred gustog prometa.

Tim koji je poslao zoološki vrt stigao je otprilike pola sata nakon što je zebra stjerana u uličicu. Dali su joj sedam injekcija za opuštanje mišića koje su na kraju smirilli zebru.

Odveli su zebru u Dječji veliki park, njezin dom u istočnom dijelu Seula.

  Pročitajte i ovo Ilustracija DOBIO OTKAZ Ravnatelj ZOO vrta zaklao četiri koze te ih servirao kao božićnu večeru: Ni zebra, a ni jeleni nisu bolje prošli

Oba Serova roditelja uginula su od bolesti prošle godine i od tada pokazuje buntovničko ponašanje, rekao je za CNN Kim Jae-yun, službenik u zoološkom vrtu. Jednom se pokušao potući sa susjednim klokanom.

Godine 2005., šest je slonova pobjeglo iz istog parka. Uletjeli su u restorane i školu, pri čemu je jedna žena ozlijeđena.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene