Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastrana privlačnost

Zbog seksa s konjem dobio tri godine zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leeroy Le Gallais, star 46 godina, dva puta je provalio u štalu i vodio ljubav s prestravljenim konjem.

Za vrijeme prvog silovanja životinje Leeroy se poslužio klupicom na koju je stao iza konja Calica, no uhvaćen je jer je s mjestu zločina zaboravio uzeti gaće, piše Telegraph.co.uk.

Pročitajte i ovo Konji Svaka čast! Anamarija je radila tri posla da bi spasila konje koji su trebali završiti u klaonici: "Nisam se mogla pomiriti s time" Policija na autocesti zaustavila muškarca koji je pod utjecajem alkohola jahao konja Još uvijek nosio bocu Nije vozio, ali je jahao pod utjecajem alkohola: Policija na autocesti zatekla nesvakidašnji prizor

Dobio je uvjetnu kaznu od tri godine zatvora. No, mjesec dana kasnije vratio se u štalu u Castle Stable u Guernseyju, kako bi imao seksualni odnos s istom životinjom.

Na noć drugog napada, 25. travnja ove godine, vlasnik Calica Michael Wortley provjerio je svog konja u 6:30 sati ujutro. Shvatio je da je nešto čudno kada je deku, s kojom je pokrio Calica uvečer, vidio na podu.

Zlostavljani konj je nervozno šetao po štali i pokazivao jasne znakove stresa.Veliki panj koji je bio izvan štale unesen je unutra, pa je policija odmah posumnjala da je Lleeroy ponovio zločin. 

Leeroy Le Gallais, koji je dobio kaznu od tri godine zatvora, priznao je da je imao seks sa životinjom. 

'Popio sam nekoliko piva i otišao u štalu te vodio ljubav s konjem', objasnio je te dodao kako se drugi napad na životinju dogodio nakon što je večerao u restoranu i popio nekoliko čaša crnog vina. Tvrdi da je nakon toga namjeravao poći kući, no završio je u štali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene