Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igrala po cijele dane

Zanemarila djecu i ubila pse zbog Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetska igra s Facebooka toliko je zaokupirala 33-godišnjakinju da je zanemarila svoje troje djece i pustila pse da umru od gladi.

Dok je mlada žena sate i sate provodila za kompjuterom njezina su djeca jela samo kolače i to tako da su ih sami vadili prstima izravno iz pećnice. Kuća je bila prljava, smeće ležalo posvuda, a dva su mjeseca u kuhinji ležala i mrtva tijela dva psa. Susjedi su uspjeli proviriti u stan, a kada su vidjeli kakav užas vlada unutra, obavijestili su nadležne službe.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

'Djeca, stara 10 i 13 godina, šest su mjeseci bila zanemarivana', rekao je tužitelj Deepak Kapur. Kada su policajci stigli u njezinu kuću u Swanleyu, žena ih je pokušala spriječiti da uđu u kuhinju. 'Da, moji psi tamo leže. Mrtvi su. Ubila sam ih. Najvjerojatnije su uginuli zbog gladi, jer sam ja neprestano igrala igrice', rekla je policiji.

Poziv za igranje dobila je od prijateljice i ubrzo postala ovisna. 'Počela je igrati jednom na dan po sat vremena, a na kraju je spavala tek dva sata jer se nije mogla odvojiti od Facebooka', dodao je tužitelj. Kupovala je samo gotovu hranu. Njezin odvjetnik tvrdi da se na taj način povlačila u svoj svijet jer je tugovala zbog suprugove smrti.

>> Odgajali virtualno dijete pa im vlastito umrlo od gladi

Sud je odredio da ne smije više držati životinje, a djeca su joj oduzeta. Osuđena je na 6 mjeseci zatvora i 75 sati dobrovoljnog rada, nakon čega se nada da će ponovno imati priliku brinuti o svojoj djeci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene