Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka ponovno trudna

Odgajali virtualno dijete pa im vlastito umrlo od gladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južno korejski je par ostavio vlastito dijete da umre od gladi jer su bili previše zaokupljeni odgajanjem virtualnog djeteta.

41-godišnji otac i 25-godišnja majka su bili toliko zaokupljeni online igricom odgajanja djeteta da su zapostavili vlastito dijete, koje je umrlo od gladi. Zbog ubojstva osuđeni su na dvije godine. No, zbog trudnoće majka neće tako brzo odslužiti svoju kaznu.

Pročitajte i ovo Roditelji i dijete Jedna u nizu mjera Ured za demografiju pokreće kampanju ravnopravnog roditeljstva: "Treba potaknuti i poslodavce poreznim olakšicama" Nesreća u Michiganu tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

'Par je u internetskom kafiću u Suwonu, gradu južno od Seoula, provodio prosječno deset sati. Dijete su hranili na bočicu samo jednom dnevno', rekli su tužitelji. Slučaj je šokirao Južnu Koreju i potaknuo rasprave o internetskoj ovisnosti nacije, koja broji 49 milijuna stanovnika.

'Djevojčica, koja je preuranjeno rođena, težila je samo 2,3 kilograma. Često su je hranili pokvarenom hranom, a kad je plakala zbog gladi, roditelji su je tukli', stoji u priopćenju tužiteljstva. Mrtvu djevojčicu pronašli su roditelji nakon što su se vratili kući iz kafića u kojem su cijelu noć igrali igrice. Kad je obdukcija potvrdila da je dijete umrlo zbog neuhranjenosti, roditelji su se sakrili kod rođaka, piše Daily Mail.

'Ovo je nehumani zločin. Optuženi se nisu držali ni jedine svoje odgovornosti, a to je briga za malu kćer. Za ovo nema oprosta', glasila je presuda Okružnog suda u Suwonu. Ako neće počiniti kazneno djelo sljedećih tri godine, majka će izbjeći zatvor. Roditelji imaju pravo na žalbu u roku od sedam dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene