Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reptila uočila posada

Zbog ove je zmije prizemljen avion s 370 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska aviokompanija Qantas morala je prizemljiti svoj Boeing 747 s 370 putnika na liniji Sydney-Tokio zbog zmije.

Zmijica od 20-ak centimetara i nimalo otrovna prizemljila je zrakoplov australske kompanije Qantas na letu iz Sydneyja za Tokio zbog čega je 370 putnika noć provelo u hotelu.

Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Slika nije dostupna Neobičan prizor VIDEO Avion sletio uz pomoć padobrana

>> FOTO Putnici tijekom leta na krilu aviona ugledali - PITONA!

Reptil je pronađen u Boeingu 747-400, blizu vrata dok se zrakoplov pripremao poletjeti za Tokio u nedjelju navečer, rekla je glasnogovornica kompanije te izvijestila da su 'zmiju stavili u karantenu kako bi utvrdili odakle je stigla' te da čekaju rezultate.

Unutrašnjost zrakoplova temeljito je pretražena zbog čega je polijetanje kasnilo nekoliko sati da bi na kraju let bio otkazan. Zrakoplov je stigao iz Singapura i cijelu je nedjelju proveo na pisti, a životinjicu je otkrila posada prije nego štu se putnici ukrcali.

U siječnju je piton dug tri metra bio otkriven u zrakoplovu iste kompanije na letu između Cainsa na sjeveroistoku i Port Moresbyja, glavnoga grada Papue Nove Gvineje. Piton, kojega su putnici smješteni u stražnjem dijelu uočili kada je zrakoplov već bio u zraku, nije uspio preživjeti let. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene