Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra majka

Zbog mećave nitko nije mogao do nje: Rodila sama u kući!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Indianapolisa je usred snježne oluje potpuno sama rodila svoje prvo dijete.

Mariah Grove vjerojatno nije ni sanjala da će jednog dana roditi doma i to potpuno sama. Naime, Mariah je trebala roditi 21. siječnja, ali je u ponedjeljak iznenada dobila trudove. Da bi stvar bila zanimljivija, u to je vrijeme Indianapolisom harala sniježna oluja, prenosi Daily Mail.

STRAVIČNO: Rodila u tajnosti i dijete BACILA kroz prozor!

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu

Odmah je pozvala majku i primalju, ali kako je vani bila mećava, nitko nije mogao doći do nje, a i suprug je bio odsutan. Kada joj je pukao vodenjak, nije se predala panici već je bila posve pribrana i svjesna da će se sama morati poroditi. Na svu sreću, tijekom poroda nije došlo do nikakvih komplikacija.

'Nakon što je pukao vodenjak, shvatila sam da je došlo vrijeme i sav strah je nestao. Znala sam da smo nas dvije tim i da ćemo to zajedno odraditi i uspjele smo', kazala je Mariah koja je postala majka zdravoj djevojčici Evangeline Beatrix.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene