Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio 'masnu' odštetu

Zbog lijeka za Parkinsonovu postao kockar i homoseksualac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto da mu pomogne u borbi protiv Parkinsonove bolesti jednom je Francuzu lijek donio samo nove probleme.

Naime, Dider Jambart tvrdi kako je zbog korištenja lijeka Requip postao ovisan o kockanju i da je postao homoseksualac, i to homoseksualac ovisan o seksu. 52-godišnji Francuz pravdu je potražio na sudu i uspio je. Dobio je 160.000 funti odštete, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin - 1 nagađanja o zdravstvenom stanju Nove glasine o Putinovoj bolesti: "Još uvijek imam prijatelje u istočnoj Europi koji misle da s njim nešto nije u redu, medicinski" Redukcije Ozempica - 4 vlada nestašica Pomama za lijekom, prepisuju ga čak i stomatolozi: "Dolaze mlade djevojke koje imaju dvije tri, kile više"

>> Dječak popio lijek za bolove i umalo umro: 'Izgledalo je kao da ga je netko zapalio'

Dider je pio Requip dvije godine i tijekom vremena mu se ponašanje počelo mijenjati. Zbog stresa od posljedica lijeka osam je puta pokušao počiniti samoubojstvo, krao je od prijatelja i susjeda, prodavao igračke svoje djece. Novac je prokockao uglavnom na konjske utkre.

Partnere za seks je tražio putem interneta, a da je problem u lijeku shvatio je kada je na internetu naišao na podatak o nuspojavama lijeka. SUd je njegovu tužbu prihvatio jer je farmaceutska kompanija popis nuspojava objavila naknadno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene