Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki problem

Zauzeli su sjedište policije i rade kaos, policija im ne može stati na kraj: "Jedu našu marihuanu, svi su napušeni"

Policijska stanica puna štakora
Policijska stanica puna štakora Foto: Getty Images
Glasnogovornici policije New Orleansa otkrili su da u prostoriji za dokaze, u sjedištu policije tog grada, pojavili su se štakori te jedu dokazni materijal, između ostalog i marihuanu.

Jedina stvorenja koja izgleda uživaju u propadanju sjedišta policije New Orleansa su štakori koji jedu dokazne materijale. 

"Štakori jedu našu marihuanu. Svi su napušeni", rekla je šefica NOPD-a Anne Kirkpatrick na sastanku gradskog Odbora za kazneno pravo.

Policijska postaja toliko je preplavljena štakorima i žoharima da osoblje pronalazi izmet i na svojim stolovima. Klima uređaji u zgradi su pokvareni, a ni dizala ne rade.

Pročitajte i ovo Zlata Hrvoj Šipek i Ivan Turudić tijekom Turudićeve prisege pred Saborom Osvrnula se i na Turudića Hrvoj Šipek: "Turudić do stupanja na dužnost nema nikakve ovlasti"

"Kada kažete da cijenimo naše zaposlenike, ne možete to reći, a u isto vrijeme dopustiti ljudima da rade u uvjetima koji nisu prihvatljivi", rekla je Kirkpatrick odboru, piše CBS News.

Članovi vijeća na sastanku odbora izglasali su odobrenje zakupa nove zgrade za NOPD.

Pročitajte i ovo Povlačenje soka Opoziv proizvoda Povlači se serija popularnog soka

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića Ništa od koalicije? Domovinski pokret predao kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića

Novi 10-godišnji najam koštao bi grad 670.000 dolara mjesečno, što je još uvijek jeftinije od 30 milijuna dolara koliko bi koštalo popravljanje trenutnog sjedišta, rekao je Gilbert Montano, glavni gradski administrativni službenik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene