Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisu tražili golemu svotu novca'

Zatražena otkupnina za ‘Arktičko more’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Finska policija objavila je da je zatražena otkupnina za brod ‘Arktičko more’, koji je nestao potkraj srpnja, no iznos nije poznat.

‘Mogu potvrditi da postoji pitanje otkupnine’, rekao je detektiv Markku Ranta-Aho za dpa. Riječ je o ‘značajnoj svoti novca, no ne golemoj’, dodao je, odbivši reći koliko je točno novca zatraženo te kako je brodarska kompanija Solchart Management dobila zahtjev. Riječ je o teretnom brodu nosivosti 4.000 tona koji plovi pod malteškom zastavom s ruskom posadom od 15 članova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne znaju se detalji otmice Pirati i posada broda Arctic Sea stigli u Moskvu Slika nije dostupna Ipak nije lociran Rusija: Vijesti o viđenju nestaloga broda netočne

>> Rusija: Vijesti o viđenju nestaloga broda netočne

Zadnji je put viđen pri izlasku iz La Manchea. Brod je prevozio drvo vrijedno 1,8 milijuna dolara iz Finske u Alžir, gdje je trebao stići 4. kolovoza. U petak su se pojavile informacije da je viđen kod Kapverdskih otoka, no to nije službeno potvrđeno. Vlasnik broda rekao je da brod još nisu uspjeli kontaktirati. ‘Ponovno sam čuo mnogo nagađanja, ali nažalost to ponovno nije točno’, rekao je Victor Matvejev. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene