Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uočite razliku!

Zastupnici u parlamentu Photoshopom skratili dekolte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da čari Photoshopa nisu nepoznati i hrvatskim političarima koji se misteriozno pomlade prije izbora, poznata je stvar, no kanadska političarka istim procesom ostala je bez - dekoltea.

Naime, kanadski bloger Contrarian zapazio je transformaciju lijepe političarke Rathike Sitsabaiesan koju pretražujući na Googleu možete vidjeti u bijeloj majici s dubljim dekolteom i zelenom ogrlicom. No ista fotografija na službenoj stranici kanadskog parlamenta je cenzurirana Photoshopom, odnosno, zastupnica je u nešto čednijem izdanju.

Pročitajte i ovo Europski parlament sdp objavio liste DIP od ponoći prima kandidature za Europski parlament, za kršenje izborne šutnje ozbiljne novčane kazne Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore

Nije poznato je li fotografija promijenjena na zahtjev njezine stranke ili parlamenta, no kritičari u Kanadi kažu kako je potez antifeministički te da je dekolte maknut kako bi 29-godišnja Sitsabaiesan izgledala manje ženstveno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene