Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autentična snimka?

VIDEO Zastrašujući trenutak: Beba se igrala na rubu prozora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko tri minute dijete se 'probijalo' uz prozor, na dijelu zgrade koji nema nikakvu zaštitu. Ulazilo je i izlazilo iz stana nekoliko puta. No, je li snimka autentična?

Jednu bebu tek je nekoliko centimetara dijelilo od sigurne smrti, ako je vjerovati videu objavljenom na YouTube-u. Hrabro je odlučila puzati po prozorskoj dasci na osmom katu zgrade, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Majmun langur Treći napad u tjednu Čopor majmuna iščupao 10-godišnjaku crijeva: Preminuo je na putu do bolnice

Oko tri minute dijete se 'probijalo' uz prozor, na dijelu zgrade koji nema nikakvu zaštitu. U jednom trenutku noga mu je visila iznad provalije visoke preko 15 metara.

Čini se da nitko od odraslih nije bio u blizini, jer beba je uzlazila i izlazila više puta. Tek na kraju šokantnog snimka dijete, za koje se vjeruje da je iz Indije, uhvatio je i povukao unutra netko iz stana.

Pogledajte snimku. Što mislite, je li autentična?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene