Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENO 16 OSOBA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Gomila muškaraca nasrnula na djevojku zbog bizarnog razloga: Okružili je i udarali, njezina prijatelja izboli

Video lova za 17-godišnjom djevojkom
Video lova za 17-godišnjom djevojkom Foto: Screenshot
Šokantan video proširio se društvenim mrežama. U njemu se vidi kako grupa muškaraca napada tinejdžericu zbog "neprimjerenog" odijevanja na motorističkom događaju u Kurdistanu.

Djevojka od 17 godina postala je meta skupine muškaraca koji su je optužili da svojim odijevanjem namjerno na sebe skreće pozornost vozača na motorističkom događaju u Iraku.

Pročitajte i ovo Projekt Milijarda - 4 Milijarda protiv nasilja nad ženama Potresne riječi jedne učenice: "Dovikivali su nam svakakva imena i svakakve poglede. To jako mentalno sruši, svaka ta ružna riječ" Slika nije dostupna Uvjet Bagdada za dijalog Nema kompromisa: Irački vrhovni sud proglasio kurdski referendum protuustavnim

Na snimci njezina doslovnog progona vidi se da se djevojka pokušava isprva sporo udaljiti od muškaraca, a zatim je prisiljena trčati. Muškarci joj pritom izvikuju uvrede, nazivaju je kurvom i snimaju je mobitelom.

Na jednom od videa vidi se da su je okružili motociklisti i da ih pritom ohrabruju gledatelji. Jedan ju je muškarac nakon okruživanja udario i pala je na parkirani auto.

Do napada je došlo u Hwani, predgrađu grada Sulaimanijah u Kurdistanu, mjestu gdje se održavaju poznate utrke u kojima sudjeluju i žene. Radi se o dijelu grada koji je poznat po problemima s drogom i nasiljem. Muškarci su na tom događaju, održanom 30. prosinca, zahtijevali da se ženama zabrani prisustvovanje, izvijestio je Daily Mail.

Napadnuta djevojka redovito posjećuje trkalište i sudjelovala je u utrkama, a na dan incidenta ondje je bila s muškim prijateljem koji je pokušao intervenirati i otpratiti je na sigurno mjesto. Međutim, on je izudaran i izboden, izvijestio je The National News.

Zbog napada je uhićeno 16 muškaraca te je zaplijenjeno više noževa i mačeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene