Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masoni?

Zašto je Egipatska piramida zatvorena na 11.11.2011.?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipatske vlasti zatvorile su najveću piramidu u Gizi zbog glasina o održavanju duhovnih ceremonija objavljenih na službenoj web stranici u 11:11h ujutro na 11.11.2011.

Mustafa Amin u službenoj izjavi rekao je da će Khufu piramida, poznata kao Keopsova biti zatvorena do subote ujutro zbog 'održavanja', prenosi Huffingtonpost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''U vrlo dobrom stanju'' Pijesak je skrivao tajnu čak 3700 godina Slika nije dostupna Znanstvenici otkrivaju NA PRAGU VELIKOG OTKRIĆA Unutar piramida mogući odgovor na vječno pitanje

Zatvaranju je prethodilo niz nepotvrđenih izvješća u lokalnim medijima kako će skupine održati masonske i židovske obrede kako bi iskoristile tajanstvene moći koje dolaze iz piramide na rijetke datume, kao što je današnji.

Direktor kompleksa Ali ql-Asfar izjavio je da je egipatska tvrtka zatražila dozvolu za održavanje manifestacije 'zagrljaj piramide' na kojem bi 120 ljudi skupilo ruke oko drevne strukture u srcu piramide.

Vlasti su odbile zahtjev , ali ih to nije zaustavilo u organiziranju događaja. Ostale dvije veće piramide ostale su otvorene iako se organiziralo veće osiguranje nego inače. Brojni policajci i vojnici kruže oko kompleksa tijekom cijelog dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene