Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera iza rešetaka

Policajka svom dečku zatvoreniku slala seksi fotografije i švercala drogu: "Vjerovala je da ju voli"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ljubavna veza zaposlenice zatvora sa zatvorenikom otkrivena je, a osim otkaza dobila je i zatvorsku kaznu od tri godine jer mu je unosila

Zatvorska službenica Joanne Hunter (27) koja je slala golišave fotografije svom dečku zatvoreniku osuđena je na tri godine zatvora zbog njihove afere. Na izricanju kazne je plakala.

Joanne je dobila otkaz zbog neprimjerenog odnosa iz prosinca 2020., kada je bila zaposlenica zatvora HMP Forest Bank u Salfordu. Na sudu je priznala krivnju za nedolično ponašanje u javnoj službi te unošenje marihuane u zatvor.

Ilustracija Joanne Hunter (Foto: Facebook/Joanne Hunter)

Policajka je bila uvjerena kako je zatvorenik Connor Willis zaljubljen u nju te mu je pristala prokrijumčariti pakete, uključujući marihuanu, u zatvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prava žena U ovoj zemlji više se neće ići u zatvor zbog pobačaja

Poslala mu je i eksplicitne fotografije koje su kasnije pronađene na njezinu mobitelu, piše The Sun.

Hunter je počela raditi u zatvoru u prosincu 2018. Willisa je prvi put upoznala početkom 2019., ali isprva joj se nije svidio jer joj se činio "arogantnim i hvalisavim". No, ubrzo je par završio u vezi, a Hunter mu je počela unositi stvari u ćeliju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pobjegla je Horor u susjedstvu: Zatočio djevojku i iživljavao se nad njom, ostala je bez slezene i bori se za život

Primila je pakete od žene u Tescu, ali je odbila uzeti oko 350 eura koje joj je zatvorenik ponudio za njezin trud.

Ljubavnici su otkriveni 2020. kada su zatvorske vlasti dobile informaciju da je ona unosila stvari u zatvor. Hunter je priznala da je poljubila Willisa i s njim bila u vezi, ali je tvrdila da veza "nije išla dalje".

Pročitajte i ovo Ilustracija prijedlog novog zakona Mogli bi završiti u zatvoru zbog odjeće: "Hoće li se odijelo i kravata smatrati uvredljivim?"

Pročitajte i ovo Oči djeteta prije uzimanja lijeka Čudna nuspojava Bebi od 6 mjeseci dali lijek protiv COVID-a, a majka nije mogla vjerovati što se onda dogodilo

Branitelj Richard Orme sudu je kazao kako je bivša zatvorska službenica bila "naivna, zadi i ranjiva mlada žena".

Dodao je kako ju je beskrupulozni kriminalac iskoristio, a ona je vjerovala da ju voli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene