Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spava sa 156 žena godišnje

Zanimljivom taktikom do krova nad glavom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnik iz New Yorka pravi je Romeo. Svaku večer zavodi različite djevojke kako bi izbjegao noć na ulici. Koristeći svoj šarm opstaje iz dana u dan.

Zgodan beskućnik iz New Yorka, Joe (26) ima zanimljivu taktiku pronalaženja krova nad glavom. Svaku večer izlazi s drugom djevojkom kako ne bi morao provesti noć na ulici.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Iako ima samo četiri odjevne kombinacije Joe tvrdi da je njegov šarm zaslužan što ga žene pozivaju u svoj dom u kojem prespava i po nekoliko noći.

Kroz dan pokušava skupiti što više besplatnih testera za osobnu higijenu dok na ostalo troši novac koji je zaradio od prosjačenja, prenosi Mirror.

Beskućnik spava sa 156 žena godišnje, znači da je to više ljubavnica nego trajanje prosječnog životnog vijeka. "NY je čudesan grad od osam milijuna ljudi pa možeš j**** različite djevojke kada god poželiš", izjavio je Joe.

KOJI TALENT: Beskućnik u mjesec dana razvio aplikaciju!

Priznaje da je pio ogromne količine alkohola dnevno te tvrdi da ga je majka izbacila iz kuće kada mu je našla zalihe droge.

"Bez obzira na sve, ne kajem se", dodaje beskućnik, te šalje poruku mladima: "Nikada nemojte postati kao ja. Ovaj način života nije za svakoga."

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene