Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez licemjerja

VIDEO Kako stranka u Češkoj potiče mlade da se seksaju na poslu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Socijaldemokrati smatraju kako je obećavanje seksa u uredu dobra motivacija za pronalaženje posla.

Političke stranke u Češkoj na neobične načine pokušavaju potaknuti mlade ljude da nađu posao, ali i da im daju svoj glas na izborima. Jedan od njih je – seks u uredu.

Pročitajte i ovo Mladi "Štedi, uloži i život posloži" Jesu li mladi u Hrvatskoj financijski pismeni? O novcu treba učiti od najranije dobi Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

 

Naime, kako piše Daily Mirror Češka socijaldemokratska stranka, poručuje da oni koji su nezaposleni propuštaju uživanje u romansi u uredu. Na You Tubu je objavljen spot češke socijaldemokratske stranke kojom se građani pozivaju da baš njoj daju svoj glas na izborima, a ciljana skupina su prvenstveno mladi.

Na snimci se vidi mlađahna plavuša kako sjedi za stolom i tipka i čeka da dođe vrijeme za pauzu, a onda u susjedni ured odlazi na 'spoj' s kolegom. U pozadini svira Barry White 'I can't get enough of you, baby', a na kraju spota ide poruka:  'Svakome tko želi, trebalo bi omogućiti da provede stanku na poslu na malo drugačiji način. Sramotno je da pola milijuna osoba u Češkoj ne radi.'

Objavili VIDEO seksa ravnatelja i nastavnice u školskom uredu

Oko osam posto mladih u Češkoj je nezaposleno. Lukas Kaucky, predsjednik Mladih češke socijaldemokratske stanke, kaže kako je emitiranje spota imalo fantastičan odjek.

'Spot i poruka koju nosi savršen je za Internet, ali odlučili smo da ga nećemo emitirati na televiziji jer je bilo dosta kritika', kazao je Kaucky.
Odgovarajući na kritike zbog videa, premijer Bohuslav Sobotka kazao je da 'nema potrebe za licemjerjem'. Svi su, naime, svjesni da je seks u uredu uobičajena pojava.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene