Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijao i psovao

VIDEO Bijesni putnik demolirao aerodrom, napao osoblje, a onda i sebe rezao po prsima

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/YouTube
Muškarac je potpuno izgubio kontrolu nakon što je zakasnio na avion. Bijesno je razbijao inventar aerodroma, napao osoblje, a na kraju prijetio da će se ubiti.

Podivljali putnik Ryanaira napao je osoblje, porazbijao namještaj i računalo u zračnoj luci Palma de Mallorca nakon što je propustio let za Gran Canariu u četvrtak oko 5:40 sati.

Video koji se proširio društvenim mrežama prikazuje muškarca bez majice kako baca kantu za smeće u zid prije nego što bijesno gestikulira prema osoblju Ryanaira koje se skrivalo iza staklenih vrata.

Agresivni muškarac u bijesu je skinuo majicu kratkih rukava, a onda počeo bacati namještaj prema osoblju aerodroma. U jednom je trenutku uzeo računalo i bacio ga u zid, a onda je to isto učinio i sa stolicom, printerom i kantom za smeće, prenosi Ultima Hora.

Pročitajte i ovo Studenti se opraštaju od ubijene Mihaele zapalili lampione Velika tuga - prijatelji se ispred fakulteta oprostili od ubijene Mihaele: "Svi ćemo je pamtiti kao druželjubivu osobu"

Nekoliko trenutaka ranije navodno je fizički napao člana osoblja Ryanaira. Uspaničeno osoblje pozvalo je pomoć, a šest zaštitara koji su stigli zatekli su muškarca kako i dalje baca predmete i psuje.

Pročitajte i ovo Nadzorna kamera snimila pljačkaše - 3 kakva nesebičnost! Pljačkaši se obukli u dostavljače i 11-godišnjaku prislonili pištolj na čelo: Njegova dirljiva molba sve je ganula do suza

Putnik je nakon toga ušao u ženski zahod, gdje je razbio ogledalo i prijetio da će se ubiti. Navodno se rezao po prsima i trbuhu, prije nego što su ga zaštitari uspjeli obuzdati do dolaska policije. Odveden je u bolnicu na liječenje, prije nego što su ga smjestili u policijsku postaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene