Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luksuz u Istanbulu

Vuk Jeremić platio hotel čak 1.200 eura za noć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom nedavne posjete Turskoj, šef srbijanske diplomacije Vuk Jeremić, prenoćio je u hotelu 'Kempinski' u Istambulu, gdje apartman s pogledom na Bospor, stoji nevjerojatnih 1 200 eura za noć.

Jeremić je u Turskoj boravio zajedno s predsjednikom Srbije Nikolićem, na summitu Organizacije za crnomorsku ekonomsku suradnju, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Prosvjedi i uhićenja u Turskoj nakon što je oduzet mandat kurdskom gradonačelniku Lokalni izbori u Turskoj Oduzet mandat kurdskom gradonačelniku u Turskoj pa su uslijedili prosvjedi i uhićenja

Jeremić je, za razliku od Nikolića, odlučio u Istanbulu ostati još jedan dan. Prenoćio je u hotelu s pet zvjezdica 'Kempinski', a njegov apartman stajao je 1200 eura. Iako je riječ o luksuznom hotelu mogla se naći i soba od oko 600 eura, no Jeremić je imao izričitu želju da ima sobu pogledom na Bospor, što je dvostruko skuplje.

>> Prisjetite se što je Vuk Jeremić govorio o Hrvatskoj

Jeremić nije osobno odgovorio na pitanja Kurira, a u službi za informiranje Ministarstva vanjskih poslova potvrdili su da je ministar jednu noć prespavao u hotelu Kempinski, ali su naglasili kako su troškove smještaja snosili domaćini, odnosno Turci.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene