Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pala je

VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak"

Autobusi, ilustracija - 1
Autobusi, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Vozač autobusa Centrotransa u Sarajevu u ponedjeljak se posvađao sa starijom gospođom te je nasilno izbacio iz vozila zbog čega je pala na pod. U utorak su iz te tvrtke poručili kako je vozač suspendiran te će mu biti uručen otkaz.

Tvrtka Centartrans izrazila je žaljenje zbog sramotnog postupka vozača i ispričala se građanima nakon što je objavljen video incidenta u kojem se vidi da je vozač nakon prepirke nasilno izbacio ženu iz autobusa dok drugi putnici oko njih negoduju.

"Po saznanju za nemili događaj vozač je odmah suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak koji predviđa i otkazivanje ugovora o radu. Ovom prilikom upućujemo ispriku našoj putnici i građanima Kantona Sarajevo koji koriste usluge našeg prijevoza. Sigurno je da ne postoji nikakvo opravdanje za ovakvo ponašanje našeg vozača, i učinit ćemo sve da se ovakvi ili slični postupci nikada više ne ponove", ističu iz Centrotransa, prenosi Klix.ba.

Istaknuli su da puno ulažu u edukaciju zaposlenika te poručuju kako se radi o izoliranom slučaju koji svi zaposlenici osuđuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene