Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivica Mandić

Vojni analitičar za Dnevnik Nove TV o Prigožinu i insinuacijama da je riječ o farsi: "Što mogu očekivati oligarsi kad se takvo što dogodilo njemu"

Aktualno Galerija Ivica Mandić, vojni analitičar Ivica Mandić, vojni analitičar Foto: Večernje vijesti Nove TV Jevgenij Prigožin - 1 Jevgenij Prigožin - 1 Foto: Večernje vijesti Nove TV Jevgenij Prigožin - 2 Jevgenij Prigožin - 2 Foto: Večernje vijesti Nove TV +0 Jevgenij Prigožin - 3 Galerija 1/4 >>
Ruske vlasti potvrdile su - u zrakoplovu koji je pao bio je Jevgenij Prigožin, šef ruskih plaćenika Vagner. Ali i vojni zapovjednik skupine Dmitri Utkin.

Rusija pokreće istragu, a Prigožinu bliski kanali tvrde - zrakoplov je oborila ruska protuzračna obrana.

Vojni analitičar Ivica Mandić za Dnevnik Nove TV osvrnuo se i na insinuacije da je riječ o farsi.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin Svi poginuli Objavljen popis putnika: Poznato tko je sve bio s Prigožinom na kobnom letu

"Čisto sumnjam da je to u pitanju, da biste na nekoj javnoj sceni mogli izvesti tako sofisticiranu operaciju smrti jedne osobe, formalno-pravne, da bi on u biti preživio. Nije on tako sofisticiran.

Pročitajte i ovo Sandra Zeljković Traže se darivatelji Zaklada Ana Rukavina uputila poziv: Malena Lucija (7) boluje od rijetke bolesti i hitno treba pomoć - "Situacija je vrlo teška"

Uklanjanjem Prigožina sa životne i političke scene nije on riješio svoj problem, problem tek postoji. Što mogu očekivati oligarsi kad se takvo što dogodilo Prigožinu, dogodilo se jednom generalu koji je bio zapovjednik u Ukrajini, dogodilo se nizu ljudi koji su padali sa 6,7 kata", kazao je Mandić. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene