Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva sramota

VIDEO Voditelj Sky Newsa u javljanju uživo prekapao po stvarima poginulih putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je među prtljagom dotaknuo četkicu za zube poginule djevojčice, voditelj je i sam priznao: 'Mislim da ovo ne bih trebao raditi.'

Nakon što je novinar televizijske postaje Sky News na mjestu pada malezijskog aviona u Ukrajini u javljanju uživo prekapao po prtljazi poginulih putnika, TV kuća se ispričala gledateljima.   

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Dvoje je otrovano Misteriozne smrti: U posljednjih mjesec dana troje novinara pronađeno mrtvo Zdravko Strižić nakon kratke i teške bolesti Preminuo novinar Zdravko Strižić

Naime, u javljanju uživo, Colin Brazier snimljen je usred razbacanih stvari kako uzima ključeve, ružičastu termos bocu i četkicu za zube iz otvorene putne torbe poginule djevojčice. No, u jednom je trenutku i sam postao svjestan što radi pa je kazao: 'Stvarno ne bih ovo trebao raditi, pretpostavljam.'

Kako piše Guardian, njegov čin izazvao je bijesne komentare diljem društvenih medija.

BBC-jev radijski voditelj Shelagh Fogarty komentirao je situaciju: 'Sky!! Neka vaš voditelj prestane kopati po osobnim stvarima na mjestu nesreće. 'Zaista ne bi trebali ovo raditi' NO S**T Sherlock!! Te stvari sada su svetinja za obitelji stradalih. Užasnut sam'.

Na voditelja su sasute salve kritika poput: 'To je užasan trenutak za novinarstvo' i ‘Colin Brazier je obeščastio mjesto krim istraživanja na najneukusniji način. Njegov čin treba se istražiti u cijelosti.


Ukrajinska vlada: Pronađeno 251 tijelo na mjestu nesreće

Glasnogovornik Sky Newsa kazao je kako je Colin odmah shvatio da nije prikladno to što je učinio, što je i kazao u javljanju uživo.

'Colin i Sky News ispričavaju se ako su ikog uvrijedili', kazao je glasnogovornik.

Brazier je opisao situaciju na terenu: 'Hodao sam uokolo i gledao ljudska tijela, od kojih su mnoga bila neprepoznatljiva. Muškarci, žene ili djeca, nisam mogao razaznati. Zaista je jeziva situacija. Ovdje vlada anarhija i bezakonje'.

Nekoliko svjedoka kazalo je kako su vidjeli naoružane separatiste kako haraju mjestom nesreće i osobne vrijednosti žrtava stavljaju u svoje džepove.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene