Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U KATEDRALI UZNESENJA

VIDEO Vladimir Putin sam na božićnoj misi: "Ovaj voljeni praznik nadahnjuje ljude na dobra djela"

Vladimir Putin sam na misi u Katedrali Uznesenja
Vladimir Putin sam na misi u Katedrali Uznesenja Foto: Afp
Ruski predsjednik Vladimir Putin prisustvovao je u subotu sam misi na Božić u crkvi u sklopu Kremlja.

Fotografije i snimke koje su u subotu objavili ruski državni mediji, pokazuju da je 70-godišnji ruski predsjednik Vladimir Putin sam sudjelovao na misi uz svećenike u Katedrali Uznesenja.

Pročitajte i ovo Sergej Šojgu Državna izdaja Putin započeo čistku, riješio se bliskog suradnika: "Pretresi otkrili što su napravili s tajnim dokumentima" Vladimir Putin Smjene i imenovanja Ovo je novi pomoćnik ruskog predsjednika Vladimira Putina: Zovu ga drugim najmoćnijim čovjekom Moskve

"Ovaj svijetli, voljeni praznik nadahnjuje ljude na dobra djela i težnje te služi reafirmaciji u društvu trajnih duhovnih vrijednosti i moralnih smjernica poput milosrđa, suosjećanja, dobrote i pravde", kazao je Putin, prema priopćenju Kremlja.

Ruski se čelnik također zahvalio Ruskoj pravoslavnoj Crkvi na njenoj ulozi u društvu. Njezin utjecajni vođa, patrijarh Kiril, smatra se gorljivim zagovornikom rata protiv Ukrajine u kojemu je već poginulo više tisuća civila.

Ruska vojska od jeseni namjerno granatira ukrajinsku energetsku infrastrukturu, ostavljajući mnoge ljude bez grijanja, struje ili vode tijekom hladnih zimskih mjeseci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene