Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi u Francuskoj

NARUGAO SE Putin progovorio o huliganima na Euru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U raspravu o nogometnim huliganima uključio se i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Vladimir Putin narugao se Englezima i svim njihovim navijačima upitavši 'kako je 200 ruskih navijača moglo prebiti nekoliko tisuća engleskih' na Euru u Francuskoj.

Neredi između ruskih i engleskih navijača eskalirali su u subotu u Marseille. Francuska policija koristila je suzavac kako bi smirila strasti prije utakmice. Prema policijskom izvješću, '150 ultrabrzih i ultra nasilnih Rusa doputovala je organizirano u Francusku kako bi izazvala nasilje i žestoke sukobe s engleskim navijačima'.

Predsjednik Putin nije komentirao sukobe do jučer i to na ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

'Sukob ruskih i engleskih navijača je sramota. No, ne znam kako je 200 Rusa moglo istući nekoliko tisuća Engleza', izjavio je Putin što je bilo popraćeno pljeskom i smijehom publike.

Kazao je i kako mu je žao što ispada da se svi više bave navijačkim sukobima nego utakmicama koje se igraju, piše Independent.
 

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene