Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima 1.000 soba

VIDEO Predsjednik koji je za sebe izgradio najveću rezidencijalnu palaču na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravo zbog ovog zdanja, kritiziraju ga neposredno nakon izbora.

Novi turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji je 11 godina služio na mjestu turskog premijera, optužen je od strane javnosti da se ponaša poput sultana nakon što se uselio u najveću rezidencijalnu palaču na svijetu čija je izgradnja koštala 384 milijuna funti, dvostruko više od predviđenog iznosa.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Turski predsjednik Tayyip Erdogan Pregovori o pristupanju u zastoju Erdogan: "Bude li potrebno Turska bi se mogla razići s Europskom unijom"

'Bijela palača' izgrađena je neovisno o tome što je sam projekt kršio sudski nalog o zaštiti šumskog područja u glavnom gradu Turske, Ankari, piše Business Insider.

Erdogan: Zašto stalno bombardirate Kobani? Zašto ne bombardirate druge gradove?

Palača ima 1.000 soba i četiri je puta veća Versaillesa. Kupaonice su obložene svilenim tapetama, a cijelo zdanje je okruženo šumom. Erdogan, dakako, ništa nije prepustio slučaju, pa je ispod velebne palače napravljen i bunker.

'Takozvani sultan si je ovo sagradio u zemlji u kojoj je tri milijuna ljudi bez posla. Posjekao je na stotine stabala kako bi ovo sagradio', kaže Kemal Kilicdaroglu, predsjednik opozicijske Republikanske stranke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene