Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubila sve u poplavama

VIDEO Priča jedne bake: 'Dvije noći provela sam na stablu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baka Slavna Lazić imala je, ispričala je, kuću u kojoj je sve bilo skupocjeno, a sada ne zna ni gdje joj je francuski ležaj.

Baka Slavna Lazić iz Srbije svjedočila je strašnoj poplavi koja je, kako je rekla, odnijela sve. Njezine stvari ostale su po njivama, a poplava je bila toliko jaka da joj je okrenula traktor.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Vrlo živopisno, novinaru je ispričala kako je bježeći od poplava dvije cijele noći i jedan dan provela na stablu jasena, a onda se polako spustila, baš u trenutku kada su prolazili spasioci koji su joj dali bocu vode, malo hrane i poručili da će idući dan opet naići.

Kada im je rečeno da moraju bježati rekla je da ona to zbog operacije ne može. Uskoro je, srećom, došla vojska i evakuirana je. Jedan od spasioca nosio ju je, kaže, kao da je malo dijete iako ima 120 kilograma.

I vi možete pomoći poplavljenima! Evo što im je sada najpotrebnije!

Baka Slavna ispričala je da je u njezinoj, sada uništenoj, kući bilo sve skupocjeno. Danas se pak ne zna gdje je njezin francuski ležaj.

Kada joj je novinar poručio da se nada da će obnoviti svoju kuću kada sve prođe, rekla mu je da se to ne može obnoviti. 'Ne može se ono sine obnoviti, da mi sto milijuna daju', rekla je i zaključila da to nitko ne može srediti kao što je njezin suprug napravio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene