Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutni i nehumani

VIDEO Što ISIS sad smjera? Snimili su svoje zarobljenike u kavezima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljen je novi propagandni video ISIS-a koji pokazuje kako se u kavezima prevoze zarobljeni kurdski Pešmerge.

Na snimci čija autentičnost nije potvrđena, vidi se 21 muškarac u crvenom kombinezonu, svaki u posebnom kavezu, a svaki kavez prevozi se u posebnom džipu.

Pročitajte i ovo Prosvjedi i uhićenja u Turskoj nakon što je oduzet mandat kurdskom gradonačelniku Lokalni izbori u Turskoj Oduzet mandat kurdskom gradonačelniku u Turskoj pa su uslijedili prosvjedi i uhićenja Slika nije dostupna Nebu pod oblake Pogodili ga na vrijeme: Bombaš samoubojica letio tridesetak metara u zrak

Na snimci se vidi i osoba koja razgovara s uhićenicima, a razgovor je snimljen kamerom. Zarobljenici govore da su borci Pešmerge, a većina ih je iz iračkog grada Kirkuka, javlja CNN.

Utrka s vremenom u borbi za život djevojčica - Obitelj poručuje: 'Ne ljutimo se na tebe'

Nije jasno što se dogodilo sa snimljenim zarobljenicima. U posljednjem kadru prikazani su živi, na koljenima s pognutim glavama, a iznad svakog je stajao maskirani i naoružani muškarac.

Pešmerge su naoružane snage koje štite Kurdistan na sjeveru Iraka. Opirali su se režimu Sadama Huseina i podržavali američku vojsku u rušenju režima. Posljednjih mjeseci bore se protiv ISIS-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene