Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza vožnja

VIDEO Zapalio se još jedan Tesla Model S, vozač neozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luksuzni električni automobil Tesla Model S doživio je svoju drugu nesreću. Vozač ga je pri velikoj brzini uništio, prvo udarom u zid te potom i u drvo. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a Tesla S se zapalio.

Prometna nesreća u meksičkom gradu Merida, u kojoj nitko nije ozlijeđen, prošla bi neopaženo u svjetskim medijima, da u njoj nije sudjelovao luksuzni Tesla Model S električni automobil. Nesreća se dogodila 17. listopada, nakon što je neimenovani vožač, velikom brzinom ušao u kružni tok, izletio s ceste, udario u zid te se potom odbio u drvo, gdje se automobil zaustavio i zapalio.

Pročitajte i ovo Izraelski ministar ozlijeđen u prometnoj nesreći Nije prva nesreća Prevrnuo se automobil u kojem je bio kontroverzni izraelski ministar: Nije bio sam Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Vozač je s mjesta nesreće naprosto odšetao, a vatrogasci su ugasili požar koji je izbio na automobilu.

>> Zapalio se Tesla Model S - evo što je NAJVEĆA ŠTETA

Samo nešto više od dva tjedna prije navedene nesreće, Model S se zapalio i u gradu Kentu u SAD-u. Postojala je zabrinutost za sigurnost električnihi vozila nakon te nesreće, ali je agencija nadležna za ta pitanja nakon svega ocijenila kako ne postoje dokazi da na električnim automobilima lakše izbija požar nego na klasičnim.

Postoji i video snimka nakon nesreće, koja prikazuje na samom početku kako prednji dio automobila gori i čuje se svuk eksplozije. Video možete vidjeti niže teksta.

Iz Tesla Motorsa su se oglasili priopćenjem. 'Stupili smo u kontakt s vozačem vrlo brzo nakon nesreće i zadovoljni smo što je prošao neozlijeđen. To je bila teška nesreća u kojoj se automobil kretao velikom brzinom da je probio betonski zid te potom udario u drvo, a vozač je prošao bez trajnih ozljeda. Cijeni sigurnost i performanse automobila te je upitao možemo li požuriti s dostavom njegovog novog Modela S', stoji u priopćenju tvrtke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene