Obavijesti Video Pretražite Navigacija
6 mjeseci zabrane vožnje

VIDEO Za ovakvo divljanje Porscheom kažnjen s 8.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divlja vožnja se definitivno ne isplati u doba digitalne tehnologije.

Vozači na cesti često misle kako mogu nadmudriti policijske radare i mjerače brzine, no video snimka koju prenosimo jasno pokazuje kako je dotični vozač Porschea uočen u prekršaju dok još nije niti pomislio da bi ga policijski radar mogao snimiti.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Naplatne kućice kod Tunela Učka Istarski ipsilon Malo je popio pa parkirao u zaustavnoj traci i zaspao: Show je nastao kad mu je policija pokucala na prozor

>> Nijemac divljao Dalmatinom brzinom 242 km/h

Snimka pokazuje kako je 30-godišnji David Judd na jednoj cesti u Lincolnshireu u Engleskoj, brzinom 180 kilometara na sat pretjecao grupu motociklista početnika te umalo udario motociklista na čelu te kolone, prenosi Daily Mail.

Čim ih je pretekao na cesti, uočio je policijski rada i uz veliku škripu guma u samo tri sekunde smanjio brzinu na 37 kilometara na sat.

Incident se dogodio 13. svibnja prošle godine, a jučer je dobio sudski epilog, u kojem je Judd priznao krivnju za prebrzu vožnju te je kažnjen sa šest mjeseci zabrane vožnje i preko 8.000 kuna kazne. Svoje ponašanje na cesti opisao je kao 'idiotsko', ali je porekao da se takvim činom htio praviti važan pred početnicima na cesti.

Pogledajte video pa prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene