160391
160391
160391
160391
160391

Za kućni pornić srpskog radikala ipak kriva tajnica

  • , 04.02.2011., 16:10
  • Autor:
  • komentara

Seks skandal s kućnim pornićem zastupnika radikala Dušana Marića i njegove tajnice dobio je nastavak.

 
 
 
 

Podsjetimo, u javnost je procurila njihova snimka seksa za koju je tajnica Tamara Rašić rekla da ju je njezin šef sam poslao novinarima kako bi ispao 'faca'.

>> Srpski radikal u kućnom porniću

Međutim, video prikazuje kako je upravo ona ta koja je postavila kameru. 'Zašto bi ja čovjeku s kojim sam javno bila toliko dugo napravila kakvu pakost. Dušan je napravio snimke i onda je odnio kameru iz mog stana', bila je rekla Rašić, piše Kurir.

Ona tvrdi da nije znala da ih je snimao. 'On se voli hvaliti. Zato je on ili netko njegov poslao snimku da si napravi reklamu. Meni to nije trebalo', dodala je.

Snimka snimila i razgovor

No, snimka ne ide tajnici Tamari u prilog jer se vidi kako upravo ona postavlja kameru na policu u sobi. Kad joj je šef pozvonio na vratima ona je viknula 'evo' i otišla otvoriti.

Nakon što je ušao kratko su porazgovarali, vjerojatno u hodniku stana, te su zajedno ušli u sobu u kojoj je bila postavljena kamera, gdje su nastavili razgovarati. Nakon 10-ak minuta razgovora su krenuli u 'akciju'.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se