Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u Novom Sadu

VIDEO Uhićeni sudionici obračuna koji je šokirao regiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Novom Sadu rasvijetlila je krvavi obračun tinejdžera, snimka kojega je zaprepastila Vojvodinu, ali i cijelu regiju.

Novosadska policija rasvijetlila je okrutni obračun kosom i malom sjekirom u kojemu je teško ozlijeđen jedan srednjoškolac. Prema informacijama vojvođanskih medija, priveden je 17-godišnji mladić iz Srijemske Kamenice.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..."

On se sumnjiči da je hladnim oružjem nanio teške tjelesne ozljede 16-godišnjem Novosađaninu, koji mu je neposredno prije toga nanio lake tjelesne ozljede tom istom kosom.

>> VIDEO Novi Sad: Snimka brutalnog obračuna mladića s MAČETOM!

Epilog je to krvavog obračuna petorice mladića ispred Građevinske škole, koji je zgrozio Novosađane ali i cjelokupnu vojvođansku javnost.

Pored glavnoosumnjičenog, policija je zbog nasilničkog ponašanja prema jednom drugom 16-godišnjaku privela i N.T. (19) te S.P. (19), također iz Srijemske Kamenice.

Zbog učestalih tučnjava, krvavih napada i pljački u Novome Sadu, u kojima sve češće sudjeluju maloljetnici, u središtu grada izvedena je akcija protiv nasilja i kriminala pod nazivom 'Padni mrtav' (Drop Dead).

Građani, koji su se okupili na glavnom gradskom Trgu slobode, simbolično su 'pali mrtvi' u točno 17 sati čime su na simboličan način željeli poručiti da se više ne osjećaju sigurno u tome gradu.

Jedna od sudionica u akciji, kako je prenijela agencija Beta, kazala je da je za akciju čula preko Facebooka te da je došla da bi skrenula pozornost javnosti da je situacija u Novom Sadu kritična već mjesecima, ali da joj se čini da to nitko ne shvaća ozbiljno.

U samo tjedan dana u Novome se Sadu dogodilo nekoliko teških incidenata koje su zbog obijesti ili pljačke izvele skupine maloljetnika, koji se povezuju s navijačkim organizacijama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene