Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u školi

VIDEO: Učenik išamarao profesoricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenik u srednjoj Tehničkoj školi 'Nikola Tesla’ u Sremskoj Mitrovici na satu je nekoliko puta udario profesoricu Mariju Mosić, jer mu nije dopustila da uzme imenik. Njegovi kolege incident su snimile i objavile ga na internetu.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Ludbreg Nije životno ugrožen Nesreća u osnovnoj školi: Učenik pao s prvog kata Slika nije dostupna Priznali krivicu Epilog zabranjene ljubavi iz Maribora: Profesorica i učenik kažnjeni s po jednom godinom zatvora

Učenik srednje škole u Sremskoj Mitrovici od profesorice je zatražio imenik kako bi vidio svoje ocjene i može li ispraviti zaključenu jedinicu. No, ona mu to nije dopustila govoreći kako je sve prilike za ispravljanje jedinice propustio, a da se dvojka ni ne dobiva na takav način. Budući da mu ona nije dopustila uvid u ocjene, verbalna rasprava trajala je neko vrijeme, a kada je maloljetnik pokušao iz ruku profesorice iščupati imenik ona ga je udarila.

Učenika je to razljutilo, pa joj je uzvratio s nekoliko udaraca. Nekoliko je njegovih kolega tada priskočilo u pomoć profesorici, ali napadač ih se brzo oslobodio i pljunuo na profesoricu. Mladić je suspendiran, a navodno je već imao sličnih ispada.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene