Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen na 24 godine

VIDEO Dramatična akcija: Narkobos uhićen GOL!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dramatičnoj policijskoj akciji koja se odigrala u Španjolskoj, uhićen je dugo traženi narkobos Mark Alan Lilley.

Uhićen je jedan od najtraženijih britanskih bjegunaca, 41-godišnji Mark Alan Lilley, osuđen na 24 godine zatvora zbog trgovine drogom.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

>> Kolumbija: Šef kalabrijske mafije uhićen u šoping centru

Specijalne i do zuba naoružane policijske snage provalile su u njegovu vilu u Alhaurin de la Torre u Malagi u  kojoj se skrivao. Pronađen je u sobi za paniku, opremljenoj monitorima i skrivenoj iza ormara.

Ondje je imao računalo kojim je kontrolirao sigurnosne kamere u vili, a o dolasku policajaca upozorili su ga njegovi psi.

Policajci su više puta pokušali provaliti kroz vrata, no Lilley ih je naposljetku sam pustio, shvativši da je zarobljen. Kada je uhvaćen bio je gotovo potpuno gol, bio je umotan tek u ručnik. U vili su u vrijeme uhićenja bila još dvojica muškaraca i jedna žena.

Mark Alan Lilley u bijegu je bio 13 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene