Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u SAD-u

VIDEO Vikao 'Heil Hitler i ubijao po židovskim centrima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među ubijenima su William Lewis Corporan i njegov 14-godišnji unuk Reat Griffin Underwood te jedna ženska osoba.

Frazier Glenn Cross tereti se za ubojstvo troje ljudi u dvije odvojene pucnjave u židovskim centrima jučer u Overland Parku u Kanzasu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Masovna pucnjava u Americi: Najmanje četvero mrtvih, napadač u bijegu Skup Joea Bidena, ilustracija - 1 Posjedovao snajper Agenti FBI-a u oružanom okršaju upucali čovjeka koji je prijetio predsjedniku Bidenu

Napadač je pucao na petero ljudi, od kojih je troje umrlo, navodi TheBlaze. Među ubijenima su William Lewis Corporan i njegov 14-godišnji unuk Reat Griffin Underwood te jedna ženska osoba.

Objavljena je i snimka uhićenja na kojoj se može čuti kako Cross uzvikuje nešto što zvuči kao nacistički pozdrav Heil Hitler, prenosi Huffington Post. Šef lokalne policije John Douglass rekao je da ne može reći što je osumnjičenik vikao te je naglasio da je prerano da se ubojstva proglase zločinom iz mržnje.

'Istražujemo slučaj kao zločin iz mržnje, istražujemo ga kao kazneno djelo, još nismo ništa isključili', rekao je Douglass. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene