Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo u Rusiji

VIDEO Specijalna policijska jedinica u kojoj su samo - braća blizanci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedinstvena specijalna policijska jedinica osniva se u Rusiji. U njoj su samo braća blizanci. Prva je to takva jedinica na svijetu.

Nikome ne možeš vjerovati više nego vlastitom bratu blizancu - zaključili su ruski stručnjaci. I odlučili to iskoristiti osnivajući prvi tim specijalaca u kojem su samo blizanci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Dalmaciji Tragedija u Makarskoj! Ženi pozlilo nakon što ju je muškarac gurnuo i udario joj psa, preminula je Ilustracija Očevid u tijeku Teške prometne nesreće na dva kraja Hrvatske: Jedna osoba poginula, još jedna završila u bolnici

U specijalnu jedinicu prijavili su se Pavel i Aleksandar. Slažu se kako je najbolji partner, osoba kojoj najviše mogu vjerovati, čovjek s kojim su proveli cijeli život.

'Ima to velik utjecaj, na mnoge načine. On je moj brat, potpuno mu vjerujem. Znam da će me uvijek podupirati i štititi, u to nimalo ne sumnjam', rekao je Pavel Sevryukov.

>>VIDEO Kad se blizanci kupaju...

Kolege su im još jedan par blizanaca istih imena. Pavel i Aleksandar kažu kako se poznaju u dušu. Nikada se nisu razdvajali.

'Nema posebne telepatske veze među nama, samo ljudske kvalitete. Znam ga dobro, kao što i on mene zna. To je jedino što nam pomaže. I drugi ljudi mogu dobro surađivati, bez telepatije', objasnio je Pavel Pokidov.

Mišljenje braće Nikolaja i Aleksandra je drukčije. Oni imaju tu posebnu vezu koja se često pripisuje blizancima. 'Brat je brat, očito. On je moj voljeni brat čiju prisutnost osjećam i kada nije tu', rekao je Nikolaj Matsina.

Na svijetu ima 70 milijuna blizanaca. U Rusiji tek popisuju i to one koji su još u školskom sustavu. Do sada su popisali oko stotinu tisuća. Neki od njih mogli bi u budućnosti slijediti stope ovih blizanaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene