Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Militanti u Ukrajini

VIDEO Snimljena otmica novinarke (29): Stavili joj povez preko očiju i odveli...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proruski separatisti na istoku Ukrajine zatočili su ukrajinsku novinarku optužujući je za "ratne zločine" tijekom prosvjeda na Majdanu u kojima je svrgnut proruski predsjednik.

Izvješća govore da ima još otetih novinara. Irmu Krat (29) oteli su militanti u gradu Slavjansku, rekao je Oleg Veremienko, odvjetnik internetske televizije na kojoj radi Krat.

Pročitajte i ovo Uhićenje atentatora na Volodimira Zelenskog Poklon Putinu FOTO U velikoj akciji uhićeni ukrajinski pukovnici: Planirali atentat na Zelenskog, ubacili krtice u njegov najuži tim Sergej Lavrov Nove optužbe "Uz Srbe na meti su i Hrvati": Lavrov sasuo nove optužbe na račun Zapada i otkrio tko je najveći trenutačni neprijatelj Rusije

Ruski internetski kanal Life News objavio je videosnimku na kojoj se vidi kako Krat odvode naoružani maskirani muškarci i aktivist koji kaže da je uhićena.

Krvoproliće na Uskrs: Četvorica mrtvih u pucnjavi u Slavjansku

Veremienko tvrdi da je u srijedu zatočen i slobodni novinar Sergej Lefter (22).

Ukrajinska novinska agencija i ostali lokalni mediji prenose blogera iz istočne Ukrajine koji kaže da su militanti u Slovjansku zatočili još tri strana novinara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene