Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručili joj da odlazi iz Gaze

VIDEO: Razjarena gomila ministricu zasula jajima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska ministrica vanjskih poslova Michelle Alliot-Marie nije lijepo dočekana u Gazi. Prosvjednici su je zasuli jajima, a njezin automobil ljutiti su prosvjednici neko vrijeme opsjedali nasred ceste.

'Odlazi iz Gaze!', vikali su prosvjednici, blokirajući prolaz terencu u kojem se vozila francuska ministrica. Agencija Reuters prenosi riječi svjedoka, koji tvrde kako su prosvjednici zapravo rođaci zatvorenih Palestinaca u izraelskim zatvorima.

Pročitajte i ovo Automobil u kojem su ubijeni sinovi vođe Hamasa - 3 Ubijena i četiri unuka Izrael tvrdi: Amir, Mohamad i Hazem ubijeni su jer su bili borci, a ne zato što su sinovi vođe Hamasa Ismail Hanija Zračni napad Izraelci ubili tri sina i unuke šefa Hamasa u Gazi, on poslao važnu poruku

>> U izraelskom napadu na Gazu ubijeno pet militanata

Alliot-Marie izazvala je bijes Palestinaca dan ranije izjavom kako je otmica izraelskog vojnika Gilada Shalita ratni zločin. Hamas je za puštanje Shalita od Izraelaca tražio da puste stotine zatvorenih Palestinaca iz njihovih zatvora. Alliot-Marie bila je i u posjetu roditeljima otetog izraelskog vojnika.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene