Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislila da će umrijeti

VIDEO Prvo je uživala, a onda je počela vrištati...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trebala je to biti jedna sasvim obična vožnja Kaudulla nacionalnim parkom na Šri Lanci. I bila je sve do jednog susreta sa slonovima.

Jedna je Australka snimala mobitelom safari u nacionalnom parku Kaudulla na Šri Lanci. Najzanimljiviji trenutak uslijedio je kada su prolazili pored krda slonova.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina"

Naime, jedan od slonova je potrčao za njihovim džipom i u jednom im je trenutku bio poprilično blizu. Prestrašena Australka počela je vrištati i moliti vozača da požuri. U jednom se trenutku se vidi kako jedan od turista ima i kapu s hrvatskom zastavom i natpisom 'Croatia'.

VIDEO Ovo nije očekivao kad je ušao u zavoj...

'U jednom sam trenutku doista pomislila da ćemo umrijeti, ali onda je slon odustao od trke za nama', rekla je kasnije Australka za Nine News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene