Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemoj pokleknuti'

VIDEO Objavljena anketa: Evo što bi Srbi poručili Putinu da ga sretnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči dolaska Vladimira Putina u Srbiju novinari su građane pitali što bi poručili ruskom predsjedniku da dobiju priliku susresti se s njim.

Srbija se priprema za dolazak ruskog predsjednika Vladimira Putina, a novinari su priliku iskoristili da građane pitaju što bi mu poručili da dobiju priliku vidjeti ga, makar na kratko.

Pročitajte i ovo Vlada Srbije, ilustracija Ozbiljno upozorenje Zbog novih srbijanskih čelnika oglasio se alarm za uzbunu: "To je proruska vlada, postoji rizik od sukoba na Balkanu" Tomislav Zigmanov, predsjednik Demokratskoga saveza Hrvata u Vojvodini i hrvatski zastupnik u Skupštini Srbije Vučić objavio Žigmanov ponovno dobio mandat u resoru srbijanske vlade: "Potvrda o mojem predanom radu"

Većina nije imala ideju što mu reći, ali svi su bili složni u jednom - voljeli bi ga vidjeti i rukovati se s s njim, piše Telegraf.

Bilo je i onih koji bi ga gledali, ali i onih koji bi imali pitanje za moćnika. Neki bi mu poručili da ne poklekne pred Amerikom i da nastavi raditi što je naumio.

Putin u Srbiju slijeće zrakoplovom optočenim zlatom i draguljima?!

'Jer sam siguran da ne misli i ne želi ništa loše. I samo neka ne dozvoli da ga Amerika pokori', rekao je jedan od Beograđana koji se dotaknuo SAD-a, a nije bio jedini. Mnogi bi naime Putina pitali 'kako je moguće izboriti se s američkim imperijalizmom', ali i kako riješiti problem Sirije i Iraka.

No, ne bi sve zanimala politika. Neke primjerice zanima bili ruski predsjednik privatizirao 'Zvezdu'. Nisu svi htjeli pričati u kameru, a baš ti stidljiviji Putina bi pitali kako mu se sviđa Srbija i je li probao šljivovicu i 'tomovaču'.

A što bi još poručili Vladimiru Putinu možete pogledati u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene