Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobni putnički let MH17

VIDEO U njegovim je rukama odgovor na brojna pitanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađene su crne kutije malezijskog zrakoplova MH17 koje bi trebale konačno riješiti misterij rušenja i dati odgovore na brojna pitanja.

Vođa proruskih separatista izjavio je da će pronađene crne kutije, koje se nalaze u njihovim rukama, predati nadležnim tijelima Organizacije međunarodne civilne avijacije, specijaliziranoj ustanovi Ujedinjenih Naroda (ICAO, priopćio je AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Višemilijunske odštete Protiv Putina se sprema OGROMNA tužba, evo tko mu je 'za vratom' Slika nije dostupna Što je sve bilo u avionu? Na letu MH17 bila su psi, ptice, diplomatska pošta, dijelovi helikoptera...

 

Objavljena je i snimka pronalaska crne kutije, objavio je novinar CNN-a na svojem Twitter profilu.

Nakon dugotrajne i mukotrpne potrage, konačno je pronađena. Djelatnici spasilačke službe iskopali su iz ostataka izgorjelog zrakoplova zapis leta MH17. Crna kutija trebala bi konačno dati odgovore na brojna pitanja, javlja Reuters.

196 tijela stradalih na letu MH17 ukrcana u vagone s hladnjačama

Podsjećamo, novi detalji o samoj ruti kojom je zrakoplov letio, koji su se pojavili u nedjelju, pokazuju da je pilot na letu MH17 na liniji Amsterdam-Kuala Lumpur letio rutom nekoliko stotina kilometara sjevernije nego što je to bio slučaj dotad.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene