Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen otmičar

Zlostavljana deset godina: Pronađena žena koja je cijelo desetljeće provela u zatočeništvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U policiji kažu da je otmičar godinama seksualno zlostavljao djevojku koja je 2012. rodila dijete.

Žena, koja je kao 15-godišnjakinja oteta u Južnoj Kaliforniji, pronađena je živa nakon što ju je deset godina psihički i seksualno zlostavljao otmičar koji je uhićen, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Nijemac držao zatočenu suprugu - 4 Užas u Francuskoj Dvanaest godina držao suprugu zatočenu u stanu i silovao je: Pronađena je polugola, vezana i obrijane glave

Danas 25-godišnja žena rekla je detektivima da ju je u kolovozu 2004. oteo muškarac koji je živio s njezinom obitelji i otada je držao zatočenu.

U policiji kažu da je otmičar godinama seksualno zlostavljao djevojku koja je 2012. rodila dijete. Vlasti su za nju doznale kada se uspjela preko Facebooka javiti svojoj sestri.

Isidoro Garcia (41) uhićen je pod optužbom za otmicu, silovanje, spolni čin s maloljetnicom i nezakonito zatočenje, priopćila je policija.

Šokantna snimka iz trgovačkog centra: Muškarac pokušao oteti 22-mjesečnog dječaka!

Nestanak djevojke i Garcie svojedobno je prijavila majka nakon što je otmičar pobjegao iz kuće s njezinom kćeri. Idućih deset godina nitko nije znao gdje se nalaze.

Oslobođena žena rekla je policiji da su se u tom razdoblju nekoliko puta selili, a otmičar ju je uvjerio da ju je obitelj prestala tražiti i da će biti deportirana ako ih pokuša kontaktirati.

U policiji kažu da ih je Garcia oboje zaposlio u službi za noćno čišćenje i tako ju stalno držao na oku, pa oteta djevojka nije vidjela načina da mu pobjegne. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene