Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije minute užasa

VIDEO Potjera u pustinji: 10 policajaca brutalno se iživljavalo na 'kauboju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova sramota za američku policiju. I opet zabilježena kamerom.

Nakon što je policajac u Južnoj Karolini početkom tjedna pucao osam puta nenaoružanom čovjeku u leđa, iz Kalifornije stiže novi slučaj policijske brutalnosti o kojoj bruje američki i svjetski mediji.

FBI ima pune ruke posla, a 10 policajaca već je suspendirano i protiv njih se vodi istraga, javlja CNN.

Sve se događalo u četvrtak, u gradiću Apple Valley, istočno od Los Angelesa. Francis Puskok, 30-godišnjak, pobjegao je policiji kada je upala u njegovu kuću zbog slučaja krađe. Sustigli su ga nakon gotovo tri sata, u pustinji. Tamo je, međutim, Puskok odlučio ostaviti automobil te je od ljudi na koje je nabasao ukrao konja!

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

'Žrtva je samo bježala od elektrošokera, a policajac je u njega ispalio 8 metaka'

No, nespretni kauboj na galopirajućem konju uspio je vrlo brzo pasti sa sedla. Iako je čovjek odmah dignuo ruke, da se predaje, dvojica policajaca koji su prvi došli do njega odmah su ga počeli tući. Malo pomalo stiglo je i preostalih osam. Takmičili su se koji će ga više udarati, a nemilice su ga tukli pune dvije minute. Koristili su i pištolj elektrošoker. Sve su iz helikoptera snimile kamere televizijske kuće KNBC.

Dvojica policajaca završila su u bolnici zbog dehidracije tijekom potjere u pustinji, a jedan je ozlijeđen jer ga je udario - konj.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene